Carta de Carme Forcadell als membres de l’ANC: ‘Cada cop tenim més a prop la nostra llibertat’

Notícies

Divendres  30.11.2012  14:12

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana els fa arribar un missatge valorant els resultats electorals

Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana ha fet arribar una carta als membres de les assemblees territorials i de les sectorials valorant els resultats electorals. Destaca que ‘hem passat d’un parlament autonòmic a un parlament sobiranista’ i anuncia que l’ANC continuarà la tasca que s’havia proposat per tal que els diputats condueixin el país a la independència. Us reproduïm tot seguit la carta íntegra:

‘Companyes i companys

El dia 11 de Setembre vam fer el primer pas cap a la independència, el 25 de novembre vam fer el segon pas i ara hem d’assegurar el tercer, guanyar el referèndum.

Hem passat d’un Parlament autonòmic a un Parlament sobiranista amb 74 diputats independentistes i 28 unionistes; una fita històrica, i tenim 87 diputats disposats a treballar pel referèndum. El poble català ha demostrat que vol la independència, gairebé un 70% han anat a votar i la majoria ha votat a favor de l’Estat propi. Ens ha d’omplir de satisfacció veure que tenim un país plural i divers que està ben representat dins de l’Assemblea Nacional Catalana.

Les eleccions ens han servit per veure on hem d’acabar de consolidar la majoria social i estendre el nostre missatge. Per tant, des de l’ANC continuarem amb la tasca que ens havíem proposat i estarem amatents perquè els diputats i diputades elegits facin la feina per a la qual han estat votats: conduir aquest País a la independència.

Us encoratjo a continuar treballant, com fins ara, sabent que cada cop tenim més a prop el nostre somni i la nostra llibertat.

Independència és llibertat, Catalunya nou estat

Carme Forcadell
Secretariat Nacional’

http://www.vilaweb.cat/noticia/4060616/20121130/carta-carme-forcadell-membres-lanc-cada-cop-tenim-prop-nostra-llibertat.html

Anuncis

Una resposta a “Carta de Carme Forcadell als membres de l’ANC: ‘Cada cop tenim més a prop la nostra llibertat’

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s