Adéu tercera via, adéu!

Publicat a edp.cat

3a_via_stop
Definitivament no hi ha res més semblant a un espanyolista de dretes que un d’esquerres. Faig aquesta afirmació en veure el que ha durat el miratge de la tercera vía impulsada pel PSC, en el moment en el que la seva líder, “La Karma”, l’ex president ara reconvertit en senador José Montilla o el que ha d’ajudar a portar tot aquest projecte endavant a Espanya, el cap visible delPSOEAlfredo Pérez Rubalcaba han decidit obrir la boca per parlar de l’Estat Federal o del dret d’autodeterminar-se. Poca broma, puntada al cul de la proposta federalista, del referèndum i la resta d’hòsties. Per ells, igual que pels del PP Espanya és una i fora conyes.

En la premsa nacional passa més o menys igual, socialistes de prestigi i la talla de Felipe González, Alfonso Guerra, Bono o Rodríguez Ibarra s’han apressat a dir que del dret a decidir per a Catalunya ni mica, ni obrir la porta a parlar-ne, invocant el concepte de traïció, comparant els referèndums amb armes de destrucció massiva de dictadors com el Franco i coses per l’estil. Què s’han begut l’enteniment tots plegats o en fer-se grans l’única neurona que tenen ja els fa la perla?. Amb qui compta el PSC per a dur endavant la seva proposta de reforma constitucional si els del seu propi partit no la volen?. A la merda el programa i ara què!.

Escoltant Navarro ahir a 8TV em va fer la impressió d’un home descol·locat, impotent, vençut abans de començar, per la batalla interna pel poder que hi ha a la cúpula del PSOE entre la “la Karma”, que ens plora per no haver de decidir la nacionalitat pel seu nen, suposo que l’escola, el que menja i com vesteix ja s’ho tria tota sola la criatura i el Rubalcaba, fòssil gesticuladorceratops, supervivent del prejuràsic polític d’una Espanya que no ha canviat gens els darrers 50 anys. Ha de gastar més temps intentant excusar-se pel missatge dels altres altres que explicant el seu, si a la fi n’hi ha quedat cap que ja ho dubto.

Algú vol apostar amb mi en quina posició quedarà el PSC el proper 25N?.

Il·lustració edp.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s