La nova web del Senat costarà gairebé 438.000 euros

Publicat a EP

L’eina de comunicació començarà a caminar el 12 de novembre

Els internautes consideren el cost desproporcionat i inapropiat en temps de crisi

El 12 de novembre vinent el Senat estrenarà pàgina web. El cost de l’eina amb què la Cambra alta pretén augmentar la difusió de la seva tasca i millorar per tant la mala imatge que tenen de la institució molts ciutadans puja a 437.691 euros, repartits en el cost de la web (274.350 euros), elbuscador (115.404 euros) i les pàgines temàtiques per a nens, joves i la visita en 3D (47.937 euros).

El cost del nou portal ha provocat desenes de crítiques a les xarxes socials. Els internautes en consideren el preu desproporcionat i inapropiat en temps de crisi. Els grups parlamentaris del Senat i els integrants de la mesa que dirigeix la institució, presidida pel popular Pío García Escudero, podran contrarestar aquestes crítiques a la sessió informativa que celebraran el 6 de novembre vinent en què presentaran els detalls de la nova web a la premsa.

El Senat estrenarà a més perfil a Twitter(@SenadoEsp), aprofitant l’etiqueta que utilitzen en aquesta xarxa social els internautes que es refereixen a la institució.

Una resposta a “La nova web del Senat costarà gairebé 438.000 euros

  1. Paguen per refer la web del Senat quasi mig milió d’euros i critiquen els 2,5M€ que costa mantenir les oficines de promoció de Catalunya a l’exterior, això és coherencia, si senyor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s