ROLLING IN THE DEEP de Adele

http://www.youtube.com/watch?v=iSokMPNiums&feature=related

Os cuelgo un comentario que creo, que más o menos en Catalunya y a nivel ciudadano es un sentimiento general y que quizás explique la falta de entradas escritas en nuestro blog.

“Javier – Miércoles, 12 de septiembre de 2012 a las 10:20
Y llego el día después.

Y abundaban sobretodo las miradas desconcertadas. La sonrisa de circunstancias, de no saber que decir al que tienes delante, de no saber que piensa y en que equipo juega.

Y miradas soberbias de aquellos más comprometidos, que ajustan cuentas con quien se sabe no comparte la uniformidad del discurso.

Y miradas de disculpa, que intentan justificar los pecados cometidos volcándose en una comunicación forzada de penitencia y expiación.

Y miradas esquivas con un ligero brillo de odio contenido en espera del partido de vuelta.

Y una mirada de tristeza, la mia. Porque hoy, más que ayer, se ha roto algo que ya no se podrá recomponer: la convivencia y la libertad.”

Una resposta a “ROLLING IN THE DEEP de Adele

  1. Mira Xavier,podries estalviar-te,aquets escrits relament patètics,mai havia vist una estratègia tan trista i simple,cuan tot és una “pantomima “. Per començar tu Xavier,viure i dir que has nascut aqui i els teus pares son catalans….I no parlar catala,ès com ser puta i no saber cardar !, ( dita catalana ).
    Ja és hora de deixar-te clar que els unics victims de gent com tu,som els ciutadans catalans que em patit el meyspreu,costant evers la nostra cultura i llengua,sense anar més lluny h`air en un bar de Santa Coloma,vaig sentir vergonya de la gent que a deixat la pell aqui ,i parlen de nosaltres com una merda !!!!.
    No ens hem d`enganyar més i tancar els ulls a la realitat,catalunya porta segles mirant d`esetendres amb Espanya,un pais que ens vol sotmesos,pel cales,per l`espoli fiscal,sense Catalunya,Espanya no és res de res ?.Que ha passat com s`ha dit sempre al final la gota acaba omplint el got fins desbordar-ló,i és aixó que els catalans estem més que farts…..Que s`hels acudeix al llumineres espanyols,amenacen amb intervenir l`autonomia si no s`apliquen les seves normes, i objectius pressupostaris que ells mateixos,han incompler any ,rere any amb catalunya,provocant el ofec de la administració catalana,negan l`espoli fiscal al que se`ns ha sotmés durant segles…..A MÉS ENS VETXAN,I ENS ACUSEN,D`INSOLIDARIS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s