Incendis al País Valencià:’Amb les retallades en prevenció d’incendis el Consell es responsable de la desfeta mediambiental provocada pels incendis forestals’

Diumenge, 1 de juliol de 2012

I

El president d’Esquerra Republicana del País Valencià, Agustí Cerdà, ha criticat aquest matí la gestió per part del Conseller de Governació, Serafin Castellano, de la prevenció i el combat contra els incendis als boscos valencians. Per a Cerdà, “les retallades en les dotacions de prevenció d’incendis i la dràstica reducció de personal, amb centenars de professionals menys enguany, ens ha deixat desprotegits davant els incendis forestals com el de Cortes de Pallàs i els pobles del voltant, convertint el Consell en responsable de la desfeta mediambiental que estem patint”

Segons el dirigent republicà “la previsió d’aquest estiu sec i calorós havia d’haver servit per a reforçar els sistemes de prevenció i d’acció contra els incendis forestals i no deixar-los sota mínims amb les retallades que s’han fet des del Consell. Aquest fet demostra la poca voluntat del Consell en protegir el nostre patrimoni natural mentre balafien recursos sense sentit. A més, la manca d’efectius ens deixa en una situació de desprotecció en el cas que es produesquen més focs i posa en risc també les persones que viuen en les zones afectades”

Per a Cerdà “el Consell ha d’assumir responsabilitats polítiques per aquests fets. Des d’Esquerra Republicana del País Valencià exigim la dimissió del Conseller Serafin Castellanos i que es disposen els mitjans humans i tècnics necessaris per a extingir l’incendi de Cortes i, així com dotar de les eines necessàries les brigades forestals per a evitar nous incendis amb la cura dels boscos. El nostre patrimoni natural, és un dels nostres majors potencials i hem d’activtat tots els mecanismes necessaris per protegir-lo, ha sentenciat.

http://www.esquerra.cat/actualitat/incendis-al-pais-valencia.amb-les-retallades-en-prevencio-dincendis-el-consell-es-responsa

Anuncis

Una resposta a “Incendis al País Valencià:’Amb les retallades en prevenció d’incendis el Consell es responsable de la desfeta mediambiental provocada pels incendis forestals’

 1. nuncamais

  Retallant en els aspectes fonamentals és com es promou la misèria. El mateix passa amb les retalladers de sanitat, ensenyament i investigació: MÉS MISÈRIA.
  Mentrestant els de LA ROJA rebran 300.000 € cada un i es perllonga sense discussió l’AVE ruïnós a Galícia i Extremadura. És el joc del disbartats protagonitzat pel gallec dels “Hillos como de plastilina en estiramiento vertical” que varen empudegar de TxaPPaPPote tot el litoral Cantàbric.
  Merda per la ROJA i totes les seves excentricitats i malbarataments.
  I que hi ha del sagnant accident de fa temps del Metro de València per manca d’inversions en seguretat, mentre es malbarataren recursos ingents en el museu de la Ciència, un magnífic edifici practicament buid, llevat del magníficc pèndul de Foucault que conté?
  Aneu votant els PPerils, valencians, si encara no en teniu prou dels recursos malbaratats i/o presumptament robats.
  I l’estàtua del perennement imputat Fabra a l’Aeroport SENSE AVIONS de Castelló? I el finançament de Terra Mítica i el Banc de València i la CAM?
  Voteu-los! Voteu-los! Us ho robaran tot el que no hagin malbaratat abans en inutilitats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s