Esquerra Republicana denuncia la persecució policial del Jovent Independentista a les Illes

Diumenge, 1 de juliol de 2012

Aquest dissabte al matí el president d’Esquerra Republicana a Mallorca, Joan Lladó, ha volgut denunciar publicament la persecució selectiva de militants de les JERC-Illes així com dels militants actius d’altres organitzacions independentistes. Lladó ha volgut denunciar aquests fets arran de la multa de 3000 euros que va rebre despusahir la portaveu de les JERC-Illes, Esperança Mateu, pels fets de Bunyola. Segons el dirgent d’Esquerra la multa sembla ser més la conseqüència de les declaracions a IB3 que va fer davant els jutjats en defensa dels detinguts de Bunyola que no pas pel que va succeïr. Mateu és l’única persona de les més de 400 que assistiren a la protesta que ha estat multada per posar en perill la seguretat ciutadana i obstrucció de la via pública. A més de Mateu, han estat multats els membres de de les JERC-Illes, Dídac Martorell, Bernadí Riber, Neus Bergas i Clara Pol per la protesta de la Conselleria d’Educació amb 1000 els majors d’edat i 150 euros els que són menors. També el membre de l’Executiva d’Esquerra Republicana a Mallorca i militant de les JERC, Amadeu Corbera, està a l’espera de la sentència del jutge després de la seva detenció a Bunyola. De moment les multes sumes més de 6200 euros.

Lladó ha declarat que “valdria més que el President José Ramón Bauzá i el Delegat del Govern José María Rodríguez es dediquin a treballar per treure el país de la crisi en lloc de dedicar-se a perseguir mallorquins pel fet de no pensar com ells” Segons Lladó “la repressió a Mallorca s’ha vist incrementada d’ençà que governa el Partit Popular intentant criminalitzar a les victimes de les seves polítiques quan alcen la veu” Ja per acabar Lladó ha volgut mostrar la seva solidaritat amb els membres de la seva branca juvenil i asseverà que “el creixement de l’independentisme juvenil desacomplexat els preocupa perquè, ara per ara , és l’única sol•lució política al moment històric que vivim”

http://www.esquerra.cat/actualitat/esquerra-republicana-denuncia-la-persecucio-policial-del-jovent-independentista-a-les-ille

Anuncis

Una resposta a “Esquerra Republicana denuncia la persecució policial del Jovent Independentista a les Illes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s