comunicació rebuda de sobirania i progrés

Sobirania i Progrés
Sobirania i Progrés

En un context d’agressions i humiliacions continuades d’Espanya als Països Catalans, tant en l’àmbit de la llengua i la cultura, com en l’àmbit econòmic i social, és més important que mai donar a conèixer al món el conflicte Catalunya-Espanya.

El passat 29 de març, el documental “Spain’s Secret Conflict” va ser presentat per Sobirania i Progrés a Brussel·les, en un acte coorganitzat pel Casal Català de Brussel·les, que va tenir una àmplia participació tant de catalans residents a Brussel·les, com de flamencs, valons i alemanys interessats per Catalunya.

Aquest Sant Jordi, diada de reivindicació lingüística i cultural, Sobirania i Progrés organitza conjuntament amb la Fundació Catalunya Estat i Sobirania i Justícia, la presentació pública del documental a Barcelona.
L’acte comptarà amb la presència de Gary Gibson, conductor del documental, i de representants de les tres entitats organitzadores i tindrà lloc a les 20:00 a la seu de la Fundació Catalunya Estat (Plaça Catalunya 9, 4a Planta).  En finalitzar l’acte, hi haurà una copa de cava gentilesa de la Fundació Catalunya Estat.
Us podeu descarregar la invitació aquí.
Es prega confirmar assistència a info@fundaciocatalunyaestat.cat
Visca Catalunya lliure!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s