Der Spiegel carrega contra Botella i Gallardón

Dimarts, 10 d’abril de 2012 05:00 h

Der Spiegel, la revista setmanal publicada a Hamburg, és coneguda com una publicació defensora de la democràcia, amb una tirada de les més llargues d’Europa, i una circulació setmanal de més d’un milió d’exemplars.

La revista ha fet un ampli reportatge sobre l’alcaldia de Madrid, en el que destaca que, l’ara ministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón, va deixar a Ana Botella  “no solament l’oficina amb la millor vista, una sala més gran que l’Oficina del Despatx Oval de la Casa Blanca a Washington, un edifici de 1917 convertit en seu de l’ajuntament amb un cost de 500 milions, i també els serveis d’un majordom, l’única funció del qual és servir-li cafè a ella i als seus convidats”.

El setmanari alemany també es mostra molt crític amb Gallardón per “multiplicar el deute de l’ajuntament per cinc”. A més critica que: “En lloc de ser triada per al càrrec, Botella ho va heretar del seu predecessor, després d’haver estat col·locat en l’administració de Mariano Rajoy, quan aquest es va convertir en president de Govern d’Espanya al novembre”. ” A diferència del President del Govern, Botella no pot culpar a un rival polític de l’esquerra dels últims malbarataments de la ciutat. Va ser el seu predecessor, un conservador, el que va multiplicar per cinc el deute de Madrid”

El Govern de la Generalitat faria bé en convidar una delegació del setmanari per tal de donar-los a conèixer la realitat de Catalunya.

http://www.directe.cat/xoc-de-trens/193695/botella-luxe-asiatic

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s