SI consideraria positiu pels catalans que intervinguessin l’Estat espanyol

Política doble fletxaÚltima actualització Dimarts, 3 d’abril de 2012 19:05 h

Alfons López Tena afirma que resta credibilitat a l’esperança del Govern de rebre els 219 milions d’€ de la disposició addicional tercera


El portaveu del subgrup parlamentari de SI, Alfons López Tena, ha assegurat que el millor que pot passar és que l’estat espanyol sigui intervingut per la UE, segons ha dit. Serà llavors, ha afegit López Tena, quan es puguin fer inversions més rendibles i els diners dels catalans no seran ‘robats’. El diputat independentista no ha donat credibilitat a l’esperança del Govern de què finalment es paguin els 219 milions de la disposició addicional tercera. A més, ha considerat que els pressupostos de l’Estat es basen en previsions ‘estranyes’ i portaran a més crisi, detracció de l’economia productiva i més destrucció d’ocupació i, en definitiva, a un Estat en fallida i d’assistència.


Més crisi, detracció de l’economia productiva per afavorir la financera i destrucció d’ocupació. Això és el què comportaran els pressupostos generals de l’estat espanyol, segons SI. El portaveu del subrgrup parlamentari ha assegurat que queda provat que l’estat espanyol estarà en breu en fallida i que, en conseqüència, el millor que podria passar és que aquest fos intervingut per la UE.

Només així, segons Alfons López Tena, serà possible que es facin inversions amb criteris de rendibilitat i aquestes afavoriran Catalunya. Així, ha afegit, els diners dels catalans no seran “robats”. López Tena ha recordat que els comptes incompleixen la llei perquè no recullen les obligacions de dotar el fons de responsabilitat ni les transferències corresponents a la disposició addicional tercera.

El diputat independentista ha posat en dubte que l’executiu espanyol acabi pagant els 219 milions de la disposició addicional tercera què hauria de pagar durant aquest exercici. Per això, no ha donat credibilitat a l’esperança expressada pel portaveu del Govern en relació al compliment d’aquest compromís.

http://www.directe.cat/noticia/192914/si-consideraria-positiu-pels-catalans-que-intervinguessin-l-estat-espanyol

Una resposta a “SI consideraria positiu pels catalans que intervinguessin l’Estat espanyol

 1. nuncamais

  De fet, “el señor de los hilillos” o “rey del txaPPaPPote” acaba de rebre una bufetada dels mercats que ha pujat la prima de risc a nivells del temps de ZP, segons Rajoy una espècie de monstre amb banyes i cua.
  En realitat els dos són uns ineptes com la copa d’un pi.
  La ineptitud de Rajoy és tant patent que els mercats li han donat una gran bufetada. No en va tothom pot veure que ha preferit inversions ruïnoses a altres que posarien les bases de la recuperació, al mateix temps que perdona als poderosos la seva rapacitat.
  Una amnistia fiscal (que ell va criticar amargament quan en parlava ZP), que ve de la mà de mesures que ell diu contra la defraudació ¿? Sembla un acudit d’humorista, un acudit amb gust amarg.
  Tant de bo, que l’Estat espanyol sigui intervingut, cosa que, al pas que va, sembla inevitable; sempre serà millor ser governats per la UE que per aquells que s’apliquen amb tota la contundencia del mon a destruir els Països Catalans.
  Adeu Espanya!!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s