Punto Pelota (Intereconomia TV), manipula el video de la entrada de Pepe a Alves

L’altra dia després del partit, vaig deixar-me vèncer per la tentació i vaig veure Punto Pelota de la cadena Intereconomia, un dels bastions de la cèlebre ara “Central Lechera” de FLorentino i tal i com havien fet en el seu moment els de l’equip d’infografia del diari AS, varen presentar un vídeo MANIPULAT, per a demostrar que Pepe, no havia tocat a Alves, ja és el que em faltava per veure senyors.

Qualsevol que tingui una mínima idea d’edició de vídeo, i jo m’hi he aficionat darrerament, descarregant-se el filmet de marres i visualitzant-lo amb el VideoMaker (Windows) o el FCP (Mac) podrà comprovar les barroeres manipulacions del qui es diuen periodistes i només atien els baixos instints sense reconèixer tres coses:

1- Que Pepe toca a Alves, ho demostra el fet que estant el jugador del Barça sense cap punt de recolçament amb el terra, dona una volta complerta en l’aire en el sentit contrari a la direcció a la que s’estava movent, podeu provar de fer-ho això sense rebre l’ajut d’un impuls extern a veure que us passa?. A aquest moviment en ballet classic se l’anomena un Ballotté i és dificilíssim d’aconseguir.
2- El que es demostra que Pepe no toca mai, ÉS LA PILOTA, fa una entrada duríssima a l’alçada del genoll d’Alves que si l’enganxa de plé li hagués pogut fer molt de mal.
3- El reglament disciplinari de la UEFA, NO CASTIGA EN CAP MOMENT EL CONTACTE SI NO LA INTENCIÓ i l’entrada de Pepe, coneixent els antecedents d’aquest jugador, te tota la intenció de fer mal , acabi tocant o no a l’Aves (que el toca).

Dit això la tarjeta vermella és totalment justa, la llàstima és que els àrbitres espanyols Muñiz i Undiano, no s’haguessin aplicat amb la mateixa contundència amb el jugador en els dos partits precedents, en els que va repartir molt més que en el de Champions i que en el de lliga, NO VA VEURE NI LA GROGA !!!!.

I el proper dimarts, feríem bé de posar els cinc sentits en el partit i no confiar-nos gens del 0-2 de l’anada, que el Madrid, a pesar del Mou, té un equipàs i una pila de jugadors que ja els voldrien el 90% dels equips del planeta i suposo que no se’ls deu haver oblidat jugar a futbol es sis mesos. Això ja se’n ha cansat de repetir-ho el Pep, per a baixar tothom al terra i afrontar aquest partit amb amb la humilitat que ens ha portat a ser l’equip més admirat i reconegut del món en la actualitat i el respecte que el rival es mereix, és l’equip amb el millor palmarès de la història del fútbol a nivell mundial no ho oblidem.

Aqui teniu les seqüències de la manipulació de les imatges, altre vegada el mateix, per a justificar els plors del seu entrenador i l’evidència.

El dimarts a més, seré al camp!!!

2 respostes a “Punto Pelota (Intereconomia TV), manipula el video de la entrada de Pepe a Alves

 1. nuncamais

  Per què l’usuari ha eliminat el video? No serà que és perquè ningú més pugui fer la prov del cotó com ha fet edp?
  Malgrat això, Josep Merengol, fingia estar indignadíssim petr haver-lo acusat de manipular el video.
  Crec que la demostració de que Pepe Neandertal del Madrid toca a Alves és més fàcil de veure a velocitat normal perquè s’¡aprecia millor el fenòmen de que ens parla edp, que és impossible aconseguir la inversió del moviment sense cap recolzament exterior.
  De fet, el mateix Josep Merengol que no va estar-se de dir que actuaria jurídicament contra els que l’han acusat de manipular el video va reconèixer repetidament que ell no podia afirmar que no s’hagués produït el contacte que, segons deia, podia haver existit sense que la velocitat de 25 imatges per segón pogués haver detectat el moment presís en que es produia.
  El cas és que estem a la final, després de més protestes de tota la Caverna i els Merengols pel gol d’Iguain, aconseguit després de que l’arbitre hagués xiutat una falta al Madrid.
  El que no diuen els cavernaris i merengols, és que a les Forces del Mal se’ls varen xiutar 30 infraccions al reglament, el que representa una cada 3 minuts, com es dedueix fent una senzilla divisió.
  Les Forces del Mal varen demostrar ser uns associació de malfactors de la mateixa manera que la Caverna Mediàtica ha demostrat ser el regne de la mentida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s