UN “GRAN DEMÒCRATA”

Després del missatge institucional de la Diada del President Montilla, el Sergi Mas, caracteritzant el President, anunciava que s’iniciava la Nit 10. En un principi, no hi hauria d’haver cap problema. Però als socialistes, aquesta coincidència temporal, no els hi va agradar. Així, han obligat a TV3 a demanar diculpes públicament pel fet de no haver deixat prou espai entre el missatge institucional i la paròdia. Aquesta és una nova mostra de la concepció que tenen els socialistes de la televisió pública. Des que van arribar al poder, que han dut a terme una neteja de tots aquells periodistes que no els eren fidels. Han llençat duríssims atacs, com per exemple el d’arrencar la “crosta nacionalista” de tot arreu. El resultat és prou conegut per a tots: una espectacular pèrdua d’audiència de tots els canals de ràdio i televisió de la Corporació Catalana. Dubto que a cap periodista ni a cap persona li hagués agradat estar a la pell de la Núria Solé, l’encarregada de demanar les disculpes. El control dels mitjans ha estat sempre una pràctica molt utilitzada pels socialistes. El més gros, però, es pot trobar en un article de l’Arturo San Agustín, on deixa anar la següent perla: “no es pot dir del President Montilla que no sigui demòcrata. Si el que va passar a TV3, hagués succeït en temps no gaire llunyans, avui ens assabentaríem que a Mònica Terribas l’haurien destituït fulminalment”. Buff! És a dir, que hem d’agrair-li al President que no hagi fotut al carrer a la directora de la televisió pública senzillament per haver emès una paròdia seva. Aquest to de “perdonavides” és lamentable. Posats a dir, que el President trobi perfecte que el feixisme es manifesti, fet inacceptable enlloc d’Europa, és de demòcrata? Per cert, enmig de tot això, a Fraga lluiten per evitar que es deixi de veure TV3. I el President sense fer res. Ja es va carregar TV3 al País Valencià. Algú creu que mourà un sol dit?montilla-polo

11 respostes a “UN “GRAN DEMÒCRATA”

 1. Mònica Terribas

  No és Mònica Terribas directora de TV3? No crec que hagi estat escombrada. És massa propera al PSC per ser escombrada. Només calia veure les entrevistes a Mas. Era un atac sense pietat que no es veia quan ho feia amb un membre del funest govern tripartit.

 2. nuncamàis

  Em dol l’escombrada que han fetr els socialistes de gent professional de vàlua indiscutible com Mònica Terribas i Antoni Basas, substituint-los per persones que no els arriben a la sola de les sabates.
  Es veu q

 3. Lobby

  Ahir, un dia després de la reunió del comitè federal del PSOE, el diari llum, guia i cresol del progressisme espanyol titulava: “Zapatero radicalitza el discurs en defensa de la seva gestió de la crisi”. El País actua en defensa dels propis interessos. És a dir, contra aquell que ha triat el grup Mediapro com a nineta dels seus ulls i ha deixat Prisa com a molesta inflamació de queixal.

  Salut

 4. Amigo Jordi, tenga Ud. un buen dia.

  El amigo Lobby, al que no conozco personalmente, ya hace algún tiempo que se como es y me merece los mayores respetos. De hecho a nivel privado nos llevamos muy bien, eso no impide que en un supuesto foro de debate mantengamos ciertas discrepancias.
  Tal vez debiera haberle agradecido su regreso después de las vacaciones, no hubiera estado de más, mis disculpas.
  En cuanto a su tema propuesto, solo discrepé de su generalización con la descalificación a todos los socialistas. También lo hubiera hecho en caso de que se hubiera referido a los populares o a cualquier otro grupo político excepto nazis y fascistas.
  No entré en el meollo del asunto, el supuesto cabreo por el spot en el programa Polònia.
  Un personaje público, como Montilla, tiene que asumir que sea criticado.

  Si Montilla recibiera órdenes de Zapatero, otro gallo cantaría en las relaciones Generalitat catalana- estado español.

  Que tinga vosté un bon dia; con cariño, por supuesto, no se me vaya Ud. a ofender.

  Salut i força al canut.

 5. Amigo Lobby , siento que tu primera entrada (o sea estreno) en el bloc no te haya felicitado nuestro amigo Jon Kepa con una salva de aplausos, no obstante no te desanimes por las injustas criticas que te ha dedicado, ya que nuestro amigo Jon Kepa aún no te conoce del todo pero una vez te haya conocido su opinión sobre ti será diferente, o sea estoy seguro que con el tiempo seréis grandes amigos. Y en cuando tu critica sobre las actuaciones del Sr Montilla, en cuando son a referente a medios de comunicación no hay duda alguna que lo esta haciendo peor de lo que el quisiera, sin embargo tenemos de tener en cuenta que todas las actuaciones del Sr Montilla no salen de su persona ya que el solo se limita a cumplir las ordenes que recibe del Sr Zapatero. Saludos

 6. Eduard

  Creo que a ningún gobernante le gusta que le parodien. No sé como ha sido esa parodia, por eso no acostumbro a entrar a juzgar a ningún dirigente que no sea de los míos (Comunitat Valenciana) o de España.
  A mi lo que no me gustó es esa generalización hacia los socialistas en general. Habrá quien sea un cabrón y quien no lo sea, como en botica y como en cualquier otro partido político. Es que acaso vamos a decir que todos los dirigentes populares son unos sinvergüenzas porque se hayan destapado algunos casos de corrupción entre sus filas?. Por supuesto que no, lo que haremos, lo que hacemos, es criticar que no pongan las medidas adecuadas para que no se vuelvan a producir o que no tomen medidas contra los supuestos corruptos.

  En cuanto a TV3 y el País Valencià, pues no se si Montilla tendría voluntad por arreglar el tema, desde luego Francisco Camps no tiene ningún interés, entre otras cosas porque su postura le da votos y le da más porque él y los suyos sí que manipulan y censuran Canal 9 a su antojo y conveniencia.

  A prpósito de los socialistas, os recomiendo el visionado del post “Defina socialista”.

  Salut i força.

 7. Jon.

  El tema que es relata aquí pel “incident” de la paròdia i la manca de humor que caracteritza a la gent del PSC (socialistes de catalunya) per desgràcia és un fet que estem patint des de fa temps. Ja hi va haver un precedent amb les imitacions del conseller Nadal no fa massa temps.

  La lluita que han tingut els del PSC en contra dels professionals de la CCRTV, reconeguts arreu per la seva gran trajectòria i que fa fer evident el portaveu del grup al parlament el sr. Ferran, han dut a que les emissores de la corporació perdessin oients i telespectadors de manera alarmant. Ha estat una purga en tota regla que ha deixat al front de la TV3 i de Cat Ràdio principalment, professionals poc molestos per el cap del govern, el sr. Montilla i això és un fet.

  És cert el que comentes de la TV3 i la seva recepció al País Valencià, ja que estava emetent sense disposar de la corresponent concessió de freqüència i que la iniciativa que feia possible els repetidors a través dels que es podia rebre TV3 era de la gent ACPV havien instal·lat, però també és cert que si s’hagués arribat a l’acord entre els dos governs, el valencià i el català per a rebre ambdues comunitats les emissions de TV3 i de C9, no s’haguessin clausurat els repetidors i ara al País Valencià es veuria TV3 i a Catalunya el C9, tal i com ha passat entre Catalunya i Balears.

  El que de totes maneres és una mica absurd és que s’estigui fent bandera d’un tema com aquest tenint en compte que les emissions de les dues emissores es poden rebre via satèl·lit i en format digital sense massa problemes, fins i tot a Singapur !!!

  Salut i €

 8. La denuncia la presentó el CAC Lobby2. Y el CAC que está integrado por diez miembros, de los cuales nueve han sido elegidos por el Parlament según una propuesta de como mínimo tres grupos parlamentarios y por una mayoría de dos tercios. El presidente del CAC es nombrado por el Govern, a propuesta de los otros nueve miembros. El Govern no tuvo nada que ver, de una manera directa en la denuncia.
  Sobre el tema de Arenys, el Govern actuó según marco la autoridad competente, en este caso la Ley, no el ejecutivo, que siempre está por debajo del legislativo en temas contenciosos.
  Sobre el tema de las audiencias, quizás el problema es la mayor oferta que se tiene con la implantación de la TDT, ¿o tú no lo ves así?.
  ¿Porqué tu Lobby2 supongo que eres un demócrata? o no.

 9. He quedado completamente alucinado por la lectura de este artículo, no hay or donde cogerlo y parece salido de la pluma de algún neonazi.
  No voy a entrar en como lo hace o lo deja de hacer Montilla en Catalunya, ni es ni problema ni me interesa demasiado, para eso ya estáis vosotros, los por él gobernados.
  Pero hay cosas que no se pueden tolerar.
  Tú probablemente no veas nunca televisiones como Canal 9 o Telemadrid, televisiones públicas al servicio de los gobiernos locales, donde la manipulación y la censura están a la órden del día.
  Te recomiendo la lectura del siguiente comentario, para que te hagas una idea.
  Los socialistas no se caracterizan, ni se han caracterizado nunca por manipulaciones como las que citas, eso quien lo hace son los fascistas y los comunistas.
  En cuanto a Mònica Terribas, como directora desconozco como lo hizo pero como periodista es de las buenas. El ya desaparecido programa “la nit al dia” es de lo mejorcito que he visto en televisión como programa de noticias e información. Lástima que la nombraran directora.
  Y en cuanto a TV3 en el País Valencià, no sé como habrá que deciros las cosas, no oís, no escucháis, no queréis saber, no os enteráis y encima mentís.
  Montilla podrá cargarse o no la TV3 pero solo en Catalunya, fuera de ahí no tiene ninguna autoridad.
  TV3, según la legislación actual, no tiene autorización para emitir fuera de sus límites geográficos que no son otros que Catalunya.
  Si en València se puede ver la TV3, pese a las trabas de nuestro President que, casualmente, no es socialista sino de derechas es porque una entidad privada, ACPV, se ha gastado sus dineros para instalar unos repetidores a lo largo de la geografía valenciana para captar la señal de TV3 y reenviarla por toda nuestra Comunidad. TV3 nunca ha emitido a nuestra Comunidad porque legalmente no puede hacerlo.
  ACPV se ha beneficiado de ayudas públicas catalanas, eso es cierto. También muchos particulares hemos contribuido de una u otra forma para poder captar la señal de TV3.
  No sé si Montilla le habrá concedido alguna subvención pero si presidents anteriores.

  ¿Cuándo dejaréis de engañar y engañaros?.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s