Este estado de Montenegro en solo tres años de Independencia ha superado la economia de muchas autonomias de España.

 

 

independencia en montenegro   En tres anys ja ens passen la ma per la cara, amb  refereixo a les ultimes noticies publicades en diferents medis informatius en referència a Montenegro, ja que segons ens informant que solament en  el temps de  tres anys que obtingueren la independència el nou estat ja han superat el PIB  al 84 % a mes el sou mitja s’ha doblat , o sigui de 232 € ara a 465, i en quant a l’atur del 32 % s’ha reduït al 10 %,  Crec que els números ens demostren que al obtenir la independència els afavorit , i per cert sols la votaren el 55 % dels seus ciutadans, de segur que els anti-independents que tenim aquí dins a casa nostre que no parant de pronunciar-se a diari  per la Unitat d´Espanya deuen girar el cap igual com fan els gossos quant llegeixen aquestes noticies, ja que l’encegament que tenen amb lo d´UNA GRANDE Y LIBRE els priva de veure la realitat.

 

fotografia diari Avui.

3 respostes a “Este estado de Montenegro en solo tres años de Independencia ha superado la economia de muchas autonomias de España.

 1. nuncamais

  A Catalunya ens passa al revés de Montenegro, atès que, per bé que abans del pagament d’impostos la nostra riquesa per càpita és superior a la mitjana espanyola, després de passar el ribot tant ben passat com ho saben fer els espanyols – mestres en l’espoli, ofici que varen aprendre a les colònies americanes i que fins ara han practicat amb les colònies internes a l’Estat Espanyol – passem darrera de moltes comunitats receptores dels nostres recursos, per efecte de la solidaritat (¿?) imposada pel nostre
  esploiador.
  Quin ric pot conformar-se a ser espoliat com nosaltres i veure com aquells pobres als que contribueix amb una generositat obligada acaben disposant de més recursos que ell?
  Segons diuen – paraula de ZP – ara, després de sofrir l’enemistat de tots els espanyols, es respectarà el principi d’ordinalitat que farà que conservem el mateix ordre en el ranking econòmic.
  Serà veritat? Quan ho hagi vist ho creuré!

 2. En referencia a mi comentario de Montenegro simplemente demuestro que es un gran merito que un país nuevo y que solo lleva tres años de independencia vaya superándose en economía, o sea que dicho comentario no esta dedicado a ninguna persona en especial, o sea que un servidor se aleja de polémicas y de buscar tres pies al gato perdiendo el tiempo en disputas de patio de lavanderas, en fin que puestos a puntualizar pues si que hay países que nos dan mil y un vueltas en todo a España, y cito en primer lugar a Alemania, ya que la Sra Merkel esta demostrando un poco o mucho más de inteligencia de la que demuestra el gobierno del Sr Zapatero..

 3. 25-06-2009 18:35
  DATOS DE LA AGENCIA EUROSTAT

  Luxemburgo e Irlanda son los países más ricos de Europa y Bulgaria es el más pobre
  Categoría: Internacional| Tipo: Nota de prensa | Tags: Naciones ricas | 0 Comentarios
  A las primeras naciones le siguen Holanda y Suecia
  Luxemburgo. Los ciudadanos de Luxemburgo son los más ricos de la Unión Europea (UE), en una lista que tiene a Bulgaria en el último puesto y a España en el 12, informó hoy la oficina estadística europea Eurostat.El estudio expresa el producto bruto interno (PBI) per cápita de cada país en términos de poder adquisitivo. Mientras que el de Luxemburgo es de un 253 por ciento (tomando como media del bloque el 100 por ciento), el de Bulgaria es un 40 por ciento.España rompió su tendencia al alza y cayó de un 107 por ciento a un 104 por ciento, lo que sin embargo la sigue manteniendo por delante de Italia, que se ubica justo en el promedio del 100 por ciento.

  Entre los más pobres también están Lituania, Polonia, Letonia y Rumania
  Tras Luxemburgo se ubican Irlanda (140), Holanda (135) y Suecia (123). Los más pobres se ubican en el este del continente, con Lituania (61), Polonia (57), Letonia (56) y Rumania (46) cerrando la lista por delante de Bulgaria.El organismo también midió el indicador en los candidatos a ingresar en la UE: Croacia (63), Turquía (45) y Macedonia (32).Eurostat atribuye el alto nivel de Luxemburgo a que muchos extranjeros trabajan en el minúsculo país, aportando al PBI pero no contando como población para dividirlo per cápita.
  Aquesta es la unica realitat i no fa falta ser un gos ni una rata per dir la veritat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s