Carme Chacón, s’ha mostrat disposada a assumir la candidatura socialista per Barcelona en les properes eleccions generals

A dit: “Estic a la vostra disposició per assumir el repte de construir aquesta Espanya que avança amb Zapatero com a president”.Personalment sempre m’ha donat la impressió de que Carmen Chacón es la típica “pija/progre” repleta de clissés i estereotips d’allò que es la dreta o l’esquerra.Però, veiem un exemple de qui es aquesta ministre de ZP:

Amb la seva típica originalitat, ha dit: “Espanya es juga molt en aquestes eleccions, però Catalunya molt més”. “La veritat és que Catalunya ha arribat a les majors cotes d’autogovern de la seva història amb el suport del Govern d’Espanya”, cosa que, per altre costat, també han dit, en el seu moment, en Adolfo Suarez, en Felipe Gonzalez i en Jose M. Aznar (Ja va dir-ho algú tan poc sospitós de ser un nacionalista espanyol com en Xavier Arzalus).

Però, veiem, com s’ha arribat a aquestes cotes d’autogovern:

Y com s’aconsegueix tot això?. Pues molt fàcilment:

I en quant a les infrastructures?. Pues veiem,: “D’aquí a molt poc temps arribarà l’AVE”, obra que, per un altre costat, va ser impulsada pel PP d’en Jose M. Aznar. Però, quines infrastructures han estat projectades per el PSOE en els darrers quatre anys? (???).

Un altre èxit del govern del PSOE es el retorn dels papers de l’Arxiu de Salamanca. No obstant això, “Comprenc que es pensi que l’arribada de la resta dels documents procedents de l’Arxiu de Salamanca podria ser més ràpida”, es a dir, si però.

La veritat es que no recordo haver-la sentit mai cap discurs o entrevista amb substància. I així podríem seguir amb totes i cadascuna de las raons que ha manifestat en la seva autoproclamació. En definitiva, com sempre, res de res.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s