Paciència, noi, paciència.

Blog de opinion xarop

Es fa difícil assumir, com de un dia per altre es pot passar desde una autonomia total, a la dependència més absoluta, físicament parlant. Em costa sentar-me davant de l’ordinador per escriure simplement una petita reflexió sobre qualsevol tema dels que en aquests dies surten a la premsa o a la TV, però és que el dolor tan intens que corre per dintre d’aquest cos mig trencat m’impossibilita quasi be sempre, la reflexió més serena i aposentada, condició “sine qua non” és fa impossible expresar cap opinió mitjanament elaborada.

És per això , en part, que no intervinc massa a Quiron, fins i tot el meu blog l’he deixat parat fins que els ànims em tornin a donar les ganes de fer-ho, però és que fins i tot a voltes, només aixecar el dit ja em costa, tot em fa mal i a més no dormo massa bé, dos bons condicionants per a facilitar el descobriment d’allò que la Psiquiatria Austrica o l’escola den Freud anomenava depressió, esperem que només em passi d’esquitllada.

El dissabte passat, a més vaig experimentar el sentiment de tristor més grans dels darrers dies tot mirant el comiat den Lluís Llach, recordant els moments que hem compartit amb ell, en algún recital o en aquelles trbades amb els companys en el que amb una guitarra i acords maldestres, feiem servir, les melodies i les lletres de l’estaca, la gallineta, viatge a Ìtaca, si em dius adeu, etc. fruint quasi més de les cancons que va interpretar, de les idees clares i punyents que va dir per aquella boca que no ofen, però que les canta clares com ningú, quina llàstima que aquesta classe d’honestatat sigui tan dificil de trobar entre els nostres políticis.

Salut i €

4 respostes a “Paciència, noi, paciència.

  1. Hola gent, no em queda altra cosa que fer el que tots dieu, per això e títol. El meu desg és sortir-ne de tot plegat millor del que estava abans, però no deixa que massa sovint el desànim et venci, els dies tenen mases hores quan hom està així i la dificultad per dormir sembla que les dobli, sincerament.

    Tot i no ser-ne massa amic, aquest matí he anat al metge per intentar sol·lucionar el problema de la son i així al menys recoperar-me per l’endemà, aixó ajuda i molt.

    Salut i €

  2. Sr. Edp o Quiron, ho se que potser difícil la seva situació, he estat en diverses ocasions en una llarga baixa per accidents de moto. L’última per una operació del maxil·lar i tumor, producte del primer accident de jove, que va durar mes de 18 mesos, els forums varen ser una bona teràpia i lleigir. Vaig apendre a compartir el dolor i ha trobar nous valors a la meva vida, els amics són importants, però molt mes la família, mai mes és presentarà l’ocasió d’estar durant un bon temps, que pot es llarg per compartir-ho amb els mes estimats, deixis estimar i lluiti per la seva recuperació, fisica i psíquica. Una fota abraçada.

  3. ¿ Com estàs Chavalote ?…això es un trencadissa amb tota regla, però ja veuràs com en res estaràs un altre cop en marxa. Una abraçada molt forta i el millor desig de recuperació.Petonets.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s