Mis viajes

Este comentario ha sido modificado por el autor, ahora está aquí

Anuncis

3 respostes a “Mis viajes

 1. nuncamais

  Un dels meus grans plaers és viatjar. Viatjar ens dona oportunitat de conèixer països i de conèixer gent diversa. Per això ens cal una assignatura en la que ningú pot presumir: idiomes. Amb els milers que n’hi ha, els que entre les llengües que coneixem i aquelles de les que tenim un lleu idea podem sumar-ne cinc o sis som encara molt deficients en aquest camp. De totes maneres el coneixement d’una llengua, encara que sigui rudimentari ens permet una mica de relació amb les persones que són el que fa un país i l’aspecte més interessant d’una viatge.
  Jo no he tingut la sort de l’amic Jon Kepa i els viatges els he hagut de pagar.
  Tammateix, al llarg d’una vida de 77 anys he tingut ocasió de fer alguns viatges interessants. Entre ells un a la Unió Soviètica i un altre al Québec.
  Ara no tinc temps però, així que pugui intentaré explicar les experiències viscudes en aquests dos viatges i poser en elgún altre.
  Fins ben aviat.

 2. Marcel·lí

  Sr. Jon Kepa, no me funciona el scaner Epson y no podré competir con usted, ja ja. En el 1979 fuí a Grecia con un Renault 4 con mis suegros y mi hijo. Recorri la Grecia Continental y el Peleponeso, comí en el barrio de la Plaka como la Sra. Malanga. Haré que me reparen el dichoso scaner. ja ja.

 3. Malanga Coquera

  A todo eso nadie cito el exquisito suflaki que se degusta en el barrio de la Placa, ni un buen baile de sirtaki en un restaurante griego donde al compas del baile y con emocion se rompen platos al suelo en honor del artista, y es que estas emociones las he vivido muchas veces en Atenas cuando hemos visitado a nuestra cunyada que tenemos en Glifada casada con un griego. y de las visitas a las islas ni os cuento, ya veo que hay expertos, saludos y a viajar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s